obor vzdělání | kód oboru | forma studia | přijímaný počet |
Řezník-uzenář | 29-56-H/01 | denní | 6 |
Kuchař- číšník | 65-51-H/01 | denní | 17 |
Cukrář | 29-54-H/01 | denní | 8 |
Pivovarník-sladovník | 29-51-H/01 | denní | 12 |
Řezník-uzenář | 29-56-H/01 | dálková | 5 |
Kuchař- číšník | 65-51-H/01 | dálková | 5 |
Cukrář | 29-54-H/01 | dálková | 8 |
Pivovarník-sladovník | 29-51-H/01 | dálková | 8 |
Technologie potravin | 29-41-L/51 | denní | 7 |
V Říčanech 17. 10. 2022
Mgr. Daniel Vančura, MBA, ředitel školy