Rozvrh
Bakaláři
Moodle
Ke stažení
Facebook
Profesní kvalifikace (NSK)
Jednoduchá obsluha hostů (65-007-H)
Složitá obsluha hostů (65-008-H)
Příprava teplých pokrmů (65-001-H)
Příprava minutek (65-004-H)
Rekvalifikace v gastronomii
Barista
Jednoduchá obsluha hostů
Příprava teplých pokrmů
Zkoušky profesní kvalifikace
Střední odborná škola stravování Říčany s. r. o.
Denní i dálkové studium v oboru Řezník, Cukrář, Pivovarník-sladovník, Kuchař-číšník, Technologie potravin – nástavbové studium v denní formě
Home
Škola
Opatření Covid-19
Dokumenty školy, formuláře
Školní řád
Provozní řád učebny ICT
Minimální preventivní program
Formuláře ke stažení
Školní vzdělávací programy (ŠVP)
Vedení školy
Pedagogický sbor
Výchovné poradenství
Školní metodik prevence
Školní poradenské pracoviště
Školská rada
Rozpis zvonění, třídnictví
Konzultační hodiny vyučujících 2020/21
GDPR
Aktivity školy
Odborné kurzy
Exkurze
Volná pracovní místa
Podmínky použití “GDPR”
Úřední deska
Uchazeč
Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2021/2022
Žák
Kalendář
IS Bakaláři
Přihlášení
Rozvrh hodin (denní)
Suplování
Plán akcí
Denní studium
Dálkové studium
Rozvrh hodin (dálkové)
Školné
Organizace školního roku 2020/21
Závěrečné zkoušky
Maturitní zkoušky
Dodatky Europass
Eduko – ekonomika
Rodič
Obory vzdělávání
Učební obory
Denní
Dálkové
Dny otevřených dvěří
Nástavbové obory
Přijímací řízení
Tříleté (učební) obory
Dvouleté (nástavbové) studium
Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2021/2022
Vyhlášení I. kola přijímacího řízení 2021/22
Dny otevřených dvěří
Praxe (OV)
Kontakty
Vedení školy
Pedagogický sbor
Volná pracovní místa
V tuto chvíli nemáme žádné volné pracovní místo.
Live Chat Software