Rozvrh
Bakaláři
Moodle
Ke stažení
Facebook
Profesní kvalifikace (NSK)
Jednoduchá obsluha hostů (65-007-H)
Složitá obsluha hostů (65-008-H)
Příprava teplých pokrmů (65-001-H)
Příprava minutek (65-004-H)
Rekvalifikace v gastronomii
Barista
Zkoušky profesní kvalifikace
Střední odborná škola stravování Říčany s. r. o.
Denní i dálkové studium v oboru Řezník, Cukrář, Pivovarník-sladovník, Kuchař-číšník, Technologie potravin – nástavbové studium v denní formě
Home
Škola
Opatření Covid-19
Dokumenty školy, formuláře
Školní řád
Provozní řád učebny ICT
Minimální preventivní program
Formuláře ke stažení
Školní vzdělávací programy (ŠVP)
Vedení školy
Pedagogický sbor
Výchovné poradenství
Školní metodik prevence
Školní poradenské pracoviště
Školská rada
Rozpis zvonění, třídnictví
Konzultační hodiny vyučujících 2021/22
GDPR
Aktivity školy
Odborné kurzy
Exkurze
Volná pracovní místa
Podmínky použití “GDPR”
Úřední deska
Uchazeč
Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2022/2023
Žák
Kalendář
IS Bakaláři
Přihlášení
Rozvrh hodin (denní)
Suplování
Plán akcí
Denní studium
Dálkové studium
Rozvrh hodin (dálkové)
Školné
Organizace školního roku 2021/22
Závěrečné zkoušky
Maturitní zkoušky
Průkaz ISIC
Dodatky Europass
Eduko – ekonomika
Rodič
Obory vzdělávání
Učební obory
Denní
Dálkové
Dny otevřených dvěří
Nástavbové obory
Přijímací řízení
Tříleté (učební) obory
Dvouleté (nástavbové) studium
Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení
Vyhlášení 2. kola přijímacího řízení
Vyhlášení 3. kola přijímacího řízení
Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2022/2023
Výsledky přijímacího řízení 2022/2023
Dny otevřených dvěří
Praxe (OV)
Kontakty
Vedení školy
Pedagogický sbor
Rekvalifikace v gastronomii
Live Chat Software