Příprava teplých pokrmů
Název kurzu | Příprava teplých pokrmů |
---|---|
NSK kód | (65-001-H) Profesní kvalifikace |
Charakteristika kurzu a informace o závěrečné zkoušce | Kurz je koncipován jako přípravný kurz na zkoušku před autorizovanou osobou. Pro vydání živnostenského oprávnění lze použít soubor tří osvědčení o profesní kvalifikaci, s tímto souborem se lze též přihlásit na učiliště společného stravování k závěrečným zkouškám. |
Obsah zkoušky | Ke stažení zde: PDF |
Vyučovací celky | Kuchařská technologie, potraviny a výživa, hospodářské výpočty a evidence, stolničení |
Rozsah kurzu | 120 hod. + 7 hod. zkouška (z toho 50 hodin teorie a 70 hodin praxe) |
Systém výuky | Výuka teorie v předem stanoveném termínu (pátek + sobota), přesný rozvrh hodin vždy ve vypsaném termínu, provozní praxe podle individuálního rozpisu. |
Cena kurzu | 16.900,- (cena včetně odborné zkoušky; v ceně nejsou zahrnuty učebnice) |
Adresa učebny | SOŠ stravování Říčany s. r. o., Jiráskova 1519, 251 01 Říčany |
Odborné pracoviště | Restaurant “U Labutě, 17. listopadu 214/14, 251 01 Říčany,
SOŠ stravování Říčany s. r. o., Jiráskova 1519, 251 01 Říčany |
Pořádá | D&V institut dalšího vzdělávání, Mgr. Daniel Vančura, MBA |
Telefon | 732 192 954 |
info@dobryseminar.cz | |
Web | www.dobryseminar.cz |