Příprava minutek (65-004-H)
Pořádá: | D&V institut dalšího vzdělávání – Mgr. Daniel Vančura, MBA
Adresa konání: SOŠ stravování Říčany s. r. o., Jiráskova 1519/8, 251 01 Říčany |
|
Název nabídky: | Příprava minutek (65-004-H) | |
Druh nabídky: | zkouška profesní kvalifikace | |
Vstupní požadavky: | · ukončené základní nebo střední vzdělání
· platný zdravotní průkaz |
|
Osnova: | · volba postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů
· přejímka potravinářských surovin · sestavení jídelního lístku a sledu pokrmů · příprava surovin pro výrobu jídel · úprava jatečního masa, drůbeže, ryb a zvěřiny pro kuchyň, zpracování · příprava pokrmů a specialit na objednávku · zpracování a úprava polotovarů · nakládání s inventářem · skladování potravinářských surovin · obsluha technologických zařízení v provozu · provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech a dodržování hygienických předpisů · organizování práce v gastronomickém provozu |
|
Rozsah: | 3 hodiny zkouška k získání profesní kvalifikace | |
Výstup: | Osvědčení o získání profesní kvalifikace | |
Garant nabídky: | Mgr. Daniel Vančura, MBA | |
Autorizovaná osoba: | Mgr. Daniel Vančura, MBA | |
Min. počet účastníků: | 3 osoby (v případně nižší účasti individuální kalkulace) | |
Cena nabídky: | 6.900 Kč | |
Termíny: | dle aktuální nabídky na webových stránkách na www.dobryseminar.cz a na www.narodnikvalifikace.cz | |
Kontakty: | 732 192 954, info@dobryseminar.cz |
Ke stažení v pdf: ZDE