Rozvrh
Bakaláři
Moodle
Ke stažení
Facebook
Profesní kvalifikace (NSK)
Jednoduchá obsluha hostů (65-007-H)
Složitá obsluha hostů (65-008-H)
Příprava teplých pokrmů (65-001-H)
Příprava minutek (65-004-H)
Rekvalifikace v gastronomii
Jednoduchá obsluha hostů
Příprava teplých pokrmů
Zkoušky profesní kvalifikace
Střední odborná škola stravování Říčany s. r. o.
Denní i dálkové studium v oboru Řezník, Cukrář, Pivovarník, Kuchař-číšník a nástavbové studium, Technologie potravin
Home
Škola
Dokumenty školy, formuláře
Školní řád
Provozní řád učebny ICT
Minimální preventivní program
Formuláře ke stažení
Školní vzdělávací programy (ŠVP)
Vedení školy
Pedagogický sbor
Výchovné poradenství
Školní metodik prevence
Školní poradenské pracoviště
Školská rada
Rozpis zvonění, třídnictví
Konzultační hodiny vyučujících 2019/20
GDPR
Aktivity školy
Odborné kurzy
Exkurze
Volná pracovní místa
Úřední deska
Uchazeč
Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2020/2021
Žák
IS Bakaláři
Přihlášení
Rozvrh hodin (denní)
Suplování
Plán akcí
Denní studium
Dálkové studium
Rozvrh hodin (dálkové)
Organizace školního roku 2019/20
Závěrečné zkoušky
Maturitní zkoušky
Seznam literatury k MZ 2018/19
Dodatky Europass
Office 365
Eduko – ekonomika
Rodič
Obory vzdělávání
Učební obory
Denní
Dálkové
Dny otevřených dvěří
Nástavbové obory
Přijímací řízení
Tříleté (učební) obory
Dvouleté (nástavbové) studium
Kritéria přijímacího řízení pro školní rok 2020/2021
Vyhlášení I. kola přijímacího řízení 2020/21
Dny otevřených dvěří
Praxe (OV)
Kontakty
Vedení školy
Pedagogický sbor
Obory vzdělávání
Live Chat Software